Megújult tavaszi étlap az N28-ban!

 

Izgalmas időszakon vagyunk túl, amikor időnk nagy részét az új ízek felkutatására, az ízharmóniák megtalálására és a kóstolásokra szántuk. Az eredmény pedig önmagárért beszél: májustól már megújult, friss, új fogásokban bővelkedő tavaszi étlapunkról választhattok a kis tételes hazai borok mellé.

Az új menü kialakításánál figyelembe vettük vendégeink visszajelzéseit, így az általuk szeretett nagy klasszikusok, mint a szarvasgombás csiperke krémleves shimeji gombával, a superfood saláta vagy a csirkepaprikás mind megmaradt az étlapon számos más kedvelt fogás mellett. 

Kibővítettük előételeink kínálatát és új, különleges pintxo fogásokkal is kísérleteztünk. A fix falatkák mellett egy szezonálisan változó tétel is az étlap részét képezi ezentúl, mely 2 hetenként változni fog alapanyag és szezonfüggően. Megosztós falatkáink közé egy igazi kence-fice szelekció is felkerült romesco, parmezános karfiolkrém, sobrasada és mentás zöldborsókrém formájában.

 Vegán vendégeink is találnak majd kedvükre valót, hiszen a chili sin carne, a tofu steak, az olívaválogatás és a szarvasgomba krémleves mind nekik lett dedikálva.

 Desszertkínálatunk pedig teljes egészében megújult, a tavasz 2 nagy újdonsága egy Pedro Ximenez marcipánkrémmel töltött túrógombóc és egy klasszikus katalán csokoládé kocka Maldon sóval és Arbequina olajjal.

 Gyertek, kóstoljátok meg az új kínálatot!

 

Asztalfoglalás:
+36 70 659 4312
reservation@n28.hu