Blog
Az elmúlt hónapok tapasztalatairól, fine dining-ról, újragondolásról
Nagy Szabolcs séfünkkel készített interjút a Dining Guide magazin a nyitás és az azóta eltelt idő tapasztalatairól.
Magnumok bevetésen
Magnumok bevetésen Ha borokról és azok palackjairól van szó, egyre gyakrabban találkozhatunk az 1,5 literes, magnum névre hallgató...
Megújult állandó étlap
Megújult állandó étlap Fantasztikus új csapatunknak köszönhetően ízharmóniákban gazdag új étlappal indítjuk az őszi időszakot. Az új,...
Minden ízében nyár
Bodza, szamóca, vágott fű és citrusos ízek - sommelier-nk 5 kiváló hazai bort ajánl, mellyel nem nyúlhatsz mellé idén nyáron
Bevezető Borkóstoló
Hogyan érdemes befogadni a bort a poharunkban és egyáltalán mit milyen pohárból igyunk, milyen hőmérsékleten?