Meet&Eat

 

Exkluzív üzleti reggelik az N28-ban

 

Ideje kilépni az iroda falai közül! Biztosan sokan képzeltétek már el, milyen remek lenne a reggeli üzleti megbeszéléseket egy pohár pezsgő mellett indítani, vagy sajt és olíva válogatással, nemzetközi érlelt hústállal és frissen illatozó croissant-nal kezdeni. Az N28 Wine & Kitchen privát termében innentől kezdve megtehetitek!                                                                

Az N28 új szolgáltatással indítja a tavaszt! Exkluzív üzleti reggelijeink 3 különböző csomagban érhetők el, az egyszerűen finom klasszikus fogásoktól kezdve egészen exkluzív csomagjainkig, melyek tartalmát minden esetben vendégeink igényeire alakítjuk.

Üzleti találkozóknak, megbeszéléseknek, külföldi partnerekkel való tárgyalásoknak, kisebb létszámú csapatépítéseknek és egyéb rendezvényeknek ideális környezetet biztosít az N28, hiszen a reggeli időszakban, 9:00-13:00 óra között teljes kizárólagosságot kínálunk vendégeinknek, hiszen ilyenkor a nagyközönség számára még nincsen nyitva az étterem.

Csomagajánlataink 3990 Ft -12 990 Ft/fő között mozognak, az exkluzivitást biztosító, nyitvatartási időn kívüli terembérlet ára pedig 50 000 Ft.

Céges és magánrendezvények vacsoraidőben az N28-ban

Az N28 Wine & Kitchen borétterem közel 150 hazai, kis tételes borkülönlegességgel és katalán-baszk-magyar fúziós konyhával várja vendégeit. A borokhoz párosított fogások egyedülállóak a budapesti vendéglátásban, melyet egy kellemes, privát teremben biztosítunk rendezvényeink résztvevői számára.

Az üzleti reggelik és céges, valamint magánrendezvények megrendeléséhez előzetes egyeztetés szükséges üzletvezetőnkkel az alábbi elehetőségek egyikén: +36 70 659 4312 // reservation@n28.hu