Blog
Ezeket a borokat válaszd a húsvéti sonka mellé
Ezeket a borokat válaszd a húsvéti sonka mellé Ahogy közeledik a húsvéti ünnep, a hagyományok szerint a családok és barátok együtt gyűlnek...
Az elmúlt hónapok tapasztalatairól, fine dining-ról, újragondolásról
Nagy Szabolcs séfünkkel készített interjút a Dining Guide magazin a nyitás és az azóta eltelt idő tapasztalatairól.
Magnumok bevetésen
Magnumok bevetésen Ha borokról és azok palackjairól van szó, egyre gyakrabban találkozhatunk az 1,5 literes, magnum névre hallgató...
Megújult állandó étlap
Megújult állandó étlap Fantasztikus új csapatunknak köszönhetően ízharmóniákban gazdag új étlappal indítjuk az őszi időszakot. Az új,...
Februári furmint kóstoló
Februári furmint kóstoló A borbarátok különleges időszaknak örülhetnek februárban, hiszen a Furmint Február alkalmával egy hónapon át...
Konkrét koncepció helyett a vendégek igényeire fókuszál Nagy Szabolcs vezetésével az N28 Wine & Kitchen
Itt az első friss és ropogós interjú séfünkkel, Nagy Szabolccsal!