Valentin-napi Édes Kettes! / 02.14

 

Van néhány dátum az évben, melyet sosem hagyunk ünneplés nélkül. Ilyen a Valentin-nap is, melyre idén is kiváló menüsort állított össze séfünk, Tamás Tibor sommelier-nk pedig különleges pezsgővel és borral keretezte azt. Mi vállaljuk, hogy felébresztjük az érzékeiteket a gasztronómia segítségével, onnan pedig már csak rajtatok múlik, merre halad tovább az este.

 

„ Akit szeretsz, arra előbb-utóbb rátalálsz, egyszerűen azért, mert össze vagy hangolva vele. ”

Müller Péter

A romantikus vacsorát nem akármilyen borral zárjuk, hiszen Barta Károly 2018-as késői szüretelésű furmintjából csupán egyetlen hordónyi létezik a világon, és már a hordókóstolások során is kiemelkedett ez a tétel gyümölcskavalkádban, sósságban, testben, harmóniában, de még simaságban/kerekségben is. Igazi kuriózum.

 

Ezzel a menüvel készülünk:

 

Aperitif

Champagne Fleury rosé brut pezsgő

Amuse bouche

Iberico mangalica pintxo, rózsalekvárral és törökmogyoró olajjal

Előétel

Joghurtos málnakrémleves túrómorzsával

Főétel

Citrusos bébicsirke virágsalátával, vajas ratte burgonyával (2 személyre)

Desszert

Sós csokoládé ganache, arbequina olaj

Digestiv

Barta Öreg Király Dűlői késői szüretelésű furmint 1108 2018

 

 

Menü ára: 39 900 Ft / 2 fő*

 

A Valentin-napi vacsorára a nagy érdeklődés miatt csak előzetes asztalfoglalással és előleg fizetésével tudjuk kedves Vendégeinket fogadni. Az előleg összege: 15.000 Ft. Az átutalást a következő számlaszámra várjuk – IBAN: HU92 1040 2166 5052 6677 5385 1017 – a közlemény rovatba pedig szeretnénk a beazonosításhoz és az ÁFÁS díjbekérő kiállításához egy nevet, címet és egy e-mail címet, ahova a számlát küldhetjük. Ezeket az adatokat kizárólag a rendezvényig tároljuk rendszerünkben.

 

Asztalfoglalás: +36 70 659 4312 // reservation@n28.hu

*A vacsora ára szervízdíj nélkül értendő.