Étlapunk 2 új, izgalmas vegán fogással bővül februártól. Ti kértétek, séfünk megálmodta!
Az utóbbi időszakban sokan kerestetek nálunk vegán fogásokat, melyet ugyan tartalmazott az előző étlapunk is, mégis úgy éreztük, hogy ideje kibővítenünk a kínálatot. Így februártól 2 új, ízvilágában nagyon egyedi vegán fogással készült séfünk. Az általunk oly kedvelt katalán vonal itt is fókuszban maradt az egyik kedvenc alapanyagunk, a padron paprika által, melyet a chili sin carne ételünkbe csempésztünk bele. A számtalan fűszerrel és olajjal megbolondított tofu alap is új értelmezést nyert, mikor édes chiliben marináltuk és mogyoróolajjal lelocsoltuk.
Őket kóstolhatjátok:
Chili sin Carne, padron paprikával és házi tortillával
Klasszikus chili ragu, hús nélkül. Receptje követi az eredeti katalán vonalat, így a főzés során a paradicsom alapba kerül étcsokoládé és fahéj is, ami egy selymes karaktert ad a ragunak.
Tofu steak törökmogyorós salátával, fekete szezámmal
A tofu édes chiliben van marinálva amit a mogyoróolaj szépen kihangsúlyoz. Ágya kevert saláta és babcsíra keverék, gránátalma magokkal, fekete szezámmal és törökmogyoró darabokkal megszórva.
Asztalfoglalás:
+36 70 659 4312