Blog
Konkrét koncepció helyett a vendégek igényeire fókuszál Nagy Szabolcs vezetésével az N28 Wine & Kitchen
Itt az első friss és ropogós interjú séfünkkel, Nagy Szabolccsal!
Vendégekre hangolt fogásokat kóstoltunk az új csapattal működő N28 étteremben
A travelo.hu járt nálunk és ismerkedett az új és friss koncepciónkkal. Olvassátok szeretettel.
Valami régi, valami új – az újranyitott N28 séfjével beszélgettünk
Nagy Szabolcs séfünkkel készült interjú
A hely, ahol a szalontüdő és a bárányhere a legnépszerűbb fogás
Ebéd- és vacsoraidőben is tábláról kínált bisztrómenüre számíthatnak azok, akik a Nagymező utcában újra versenybe szálló N28 Wine and Kitchen-be látogatnak. A Roadster magazin is beszámolt rólunk.
Bárányhere és szalontüdő a nyerő fogás a pesti belvárosban
Belsőségekkel is bátran előrukkoló, szinte mindent feldolgozó konyhát visz és meglepően nagy nyitottságot tapasztal a vendégek részéről a Nagymező utcában újra versenybe szálló N28 Wine & Kitchen csapata. A vg.hu megkóstolta.
Új, de Budapesten már ismert és szeretett séffel újít az N28 Wine & Kitchen
A bestofbudapest.hu foglalta össze a legfőbb tudnivalókat rólunk.