Kuriózum bortételek a városban csak nálunk

 

A bor nekünk az oxigén. Természetes és körülvesz. Van bor a mindennapokhoz, van, amit ünnepekre tartogatunk. A minőségből sosem adunk. Úgy válogattuk össze a kínálatot, mint egy kortárs galéria leggondosabb kurátora. Célunk, hogy minden vendég számára megtaláljuk a hozzá passzoló, neki legmegfelelőbb bort.               

A színházi este így lesz tökéletes

 

A városnak ez egy olyan szeglete, ahol az emberek nem sietnek. A színházak teszik, vagy az Andrássy út közelsége, nem tudjuk. Érezzük. A pesti Broadway az, ahova ezt a helyet megálmodtuk. Hagyunk magunknak időt és kiélvezzük az estéket. Akik színház előtt vagy után térnek be hozzánk, nálunk a leggyorsabb szervízt kapják.

Itt van a szívünk

 

Van professzió, és egy remek helyszín, de ami a legfontosabb, hogy itt van a szívünk! Ez a hely olyan, mint az otthonunk. Bármikor jöhetsz, ismerős arcot mindig látsz. A szenvedélyes vendéglátás a legnagyobb vonzerőnk.

Naponta változó ebédmenü kínálat

 

Igazi, jó ízekkel és naponta frissülő ebédmenü kínálattal várunk benneteket, mert valljuk, hogy a mindennapi étkezéseknek meg kell adni a módját. 

Újdonságok

Nagy Szabolcs – séf

Merészen hagyományőrzőnek vallom magam! Barátkozom minden újdonsággal, ám olyankor is az otthon ízeire gondolok. Csak friss, hazai kistermelők zöldségei, húsai segítik a munkámat. Kizárólag kifogástalan alapanyagokból főzök a családomnak, és így a vendégeimnek is! Tudjuk, a változatosság az élet sója, én pedig szeretem a meglepetéseket! Még mielőtt bármit megkóstolnál nálam, kínálok egy falat saját kenyeret! Jó étvágyat!

Lisztes Ivett – üzletvezető és sommelier

Örök lázadóként nem hiszek a konvenciókban. Régi vendéglátós családi múltammal a hagyományokat tiszteletben tartom, de mindig valami újat és váratlant csempészek a munkámba, ami üdítően hat és lendületben tart. A minőség terén nem ismerek megalkuvást, sem az ételekben, sem a borok tekintetében. Hiszem, hogy egy-egy bor-étel párosítás maga a tökély, egy új univerzumot nyit meg. Nálunk az 1+1 sose lesz kettő, hanem EGY(SÉG), amikor valami teljesen új kompozíció születik. A bor és a szőlő szeretete számomra egy soha véget nem érő románc és tanulás, egy olyan „párkapcsolat” ami mindig változik és fejlődik, egyre nagyobb és nagyobb lesz.

Magyar sommelier-ként hiszem és vallom, hogy Tokaj a világ közepe.

Kocsis Sándor – üzletvezető-helyettes

Szerencsésnek érzem magam, mert a hobbim egyben a szakmám is. Ez pedig, ahogy a magyar nyelv szépen megfogalmazza: a vendéglátás. Ezt a komplex elfoglaltságot szeretném kimeríteni, mintha a saját otthonomban tenném. Nem kiszolgálok. Utolsó mohikánok egyikeként képviselek mindent ami a szó kifejez. Kimagasló kompozíciókkal a kezemben adok valami kis pluszt a fennkölt vacsora mellé, ami emlékezetessé teszi a megtisztelő látogatását vendégeinknek. Egy vacsora olyan mint egy koncert: szépen megkomponált darabot adunk elő. Én énekelek, viszont kell hozzá egy jó dobos és egy szintetizátoros is. Mindezt régi vágású szakmai alázattal és tisztelettel teszem. Ajánlom Magamat !

Ételek, italok

 

Konyhánk 12:00-től érhető el, amikor naponta változó déli menükínálatunkból és néhány állandó á la carte fogásunkból válogathattok egészen 15:00-ig. 16:00-tól 18:00-ig egy szűkített, délutáni étlappal várunk benneteket, 18:00-tól pedig már a teljes esti á la carte étlapot kóstolhatjátok addig, míg be nem zárjuk a kapukat.

Napi ebédmenü ajánlatunkat a Facebook oldalunkon találják meg.

Asztalfoglalás

 

Kedves Vendégeink!

Az előzetes asztalfoglalást nagyon ajánljuk, főleg, ami az esti órákat illeti. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy vasárnap és hétfőn zárva tartunk annak érdekében, hogy a hét többi napjára megfelelően elő tudjunk készülni. Keddtől szombatig várunk benneteket szeretettel!

  +36 70 659 4312


  Elindítottunk egy Hírlevelet, melyben röviden, lényegre törően és csak a szükséges gyakorisággal tájékoztatjuk kedves Vendégeinket a soron következő újdonságokról, borkóstolókról és leárazott, különleges tételekről borbárunkban.

  Köszönjük, hogy értékelsz minket, ha ízlett, amit kóstoltál vagy tetszett, ahogy vendégül láttunk!  Mi nagyon igyekeztünk!

  Itt találsz minket

   

  1065 Budapest, Nagymező utca 28.

    +36 70 659 4312

    reservation@n28.hu

  Vasárnap és hétfőn zárva vagyunk és borokról álmodozunk.
  Keddtől szombatig 12:00-23:00 -ig várjuk kedves Vendégeinket.

  FONTOS!

  Napi ebéd menünk minden nap 12:00-15:00 között érhető el. 16:00-18:00 között egy izgalmas, de szűkített délutáni étlapot biztosítunk, teljes á la carte étlapunkról pedig 18:00 – 22:00 között választhattok.

  Kedvencedet szívesen látjuk!