Újdonságok
Ezeket a borokat válaszd a húsvéti sonka mellé
Ezeket a borokat válaszd a húsvéti sonka mellé Ahogy közeledik a húsvéti ünnep, a...
Magnumok bevetésen
Magnumok bevetésen Ha borokról és azok palackjairól van szó, egyre gyakrabban...
Megújult állandó étlap
Megújult állandó étlap Fantasztikus új csapatunknak köszönhetően ízharmóniákban gazdag új...
Nagy Szabolcs – séf
Merészen hagyományőrzőnek vallom magam! Barátkozom minden újdonsággal, ám olyankor is az otthon ízeire gondolok. Csak friss, hazai kistermelők zöldségei, húsai segítik a munkámat. Kizárólag kifogástalan alapanyagokból főzök a családomnak, és így a vendégeimnek is! Tudjuk, a változatosság az élet sója, én pedig szeretem a meglepetéseket! Még mielőtt bármit megkóstolnál nálam, kínálok egy falat saját kenyeret! Jó étvágyat!
Lisztes Ivett – üzletvezető és sommelier
Örök lázadóként nem hiszek a konvenciókban. Régi vendéglátós családi múltammal a hagyományokat tiszteletben tartom, de mindig valami újat és váratlant csempészek a munkámba, ami üdítően hat és lendületben tart. A minőség terén nem ismerek megalkuvást, sem az ételekben, sem a borok tekintetében. Hiszem, hogy egy-egy bor-étel párosítás maga a tökély, egy új univerzumot nyit meg. Nálunk az 1+1 sose lesz kettő, hanem EGY(SÉG), amikor valami teljesen új kompozíció születik. A bor és a szőlő szeretete számomra egy soha véget nem érő románc és tanulás, egy olyan „párkapcsolat” ami mindig változik és fejlődik, egyre nagyobb és nagyobb lesz.
Magyar sommelier-ként hiszem és vallom, hogy Tokaj a világ közepe.
Kocsis Sándor – üzletvezető-helyettes
Szerencsésnek érzem magam, mert a hobbim egyben a szakmám is. Ez pedig, ahogy a magyar nyelv szépen megfogalmazza: a vendéglátás. Ezt a komplex elfoglaltságot szeretném kimeríteni, mintha a saját otthonomban tenném. Nem kiszolgálok. Utolsó mohikánok egyikeként képviselek mindent ami a szó kifejez. Kimagasló kompozíciókkal a kezemben adok valami kis pluszt a fennkölt vacsora mellé, ami emlékezetessé teszi a megtisztelő látogatását vendégeinknek. Egy vacsora olyan mint egy koncert: szépen megkomponált darabot adunk elő. Én énekelek, viszont kell hozzá egy jó dobos és egy szintetizátoros is. Mindezt régi vágású szakmai alázattal és tisztelettel teszem. Ajánlom Magamat !
Ételek, italok
Konyhánk déltől érhető el, amikor naponta változó déli menükínálatunkból és néhány állandó á la carte fogásunkból válogathattok, egészen délután háromig. Négytől pedig már a teljes esti á la carte étlapot kóstolhatjátok addig, míg be nem zárjuk a kapukat.
Napi ebédmenü ajánlatunkat a Facebook oldalunkon találják meg.
Asztalfoglalás
Kedves Vendégeink!
Az előzetes asztalfoglalást nagyon ajánljuk, főleg, ami az esti órákat illeti. Kérjük vegyétek figyelembe, hogy vasárnap és hétfőn zárva tartunk annak érdekében, hogy a hét többi napjára megfelelően elő tudjunk készülni. Keddtől szombatig várunk benneteket szeretettel!
Itt találsz minket
1065 Budapest, Nagymező utca 28.
+36 70 659 4312
Vasárnap és hétfőn zárva vagyunk és borokról álmodozunk.
Keddtől szombatig 12:00-23:00 -ig várjuk kedves Vendégeinket.
FONTOS!
Napi ebéd menünk minden nap 12:00-15:00 között érhető el,
állandó étlapunkról pedig 16:00 – 22:00 között választhattok.
A konyhánk minden nap 22:00-kor zár, ilyenkor már takaréklángon vagyunk,
de egy pohár borra még nyugodtan beugorhatsz.
Kedvencedet szívesen látjuk!